Inspiratie voor kunstboeketten met kunstbloemen

Hieronder vind je een selectie van de door ons gecreëerde kunstboeketten met kunstbloemen.

Werkwijze bij het bestellen van kunstbloemen

Kan je kantoor, showroom of restaurant wat sfeer en aankleding gebruiken? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp.  Samen bespreken we de mogelijkheden. Selecteren we de gewenste bloemen of planten. Daarnabespreken we het budget en kan er een offerte worden aangeleverd.

Atelier bloemkunst maakt unieke bloemstukken. We hebben een uitgebreide collectie kunstbloemen en kunstplanten, potten en vazen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kunstboeket of kunstplant op te laten maken op een eigen pot of vaas.

Hierna ga ik voor je aan de slag. Zodra het boeket is samengesteld maak ik er foto´s van. Deze stuur deze naar je door. Als het boeket naar wens is maken we direct een afspraak voor de verzending/levering. Binnen een afstand van 15 km worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Wil je graag enkele losse bloemen of takken, dat is natuurlijk ook mogelijk. 

Ook kun je een bestelling plaatsen via onze webshop. Je kunt ons volgen via Facebook, Instagram en Pinterest.

Nauwelijks van echt te onderscheiden

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; de vorm en structuur van het blad, de bloemblaadjes, de kronkel in de steel en de verfijning van het hart van de bloem. Je kunt nauwelijks zien dat het nepbloemen zijn. De zijden bloemen van tegenwoordig worden niet meer van zijde gemaakt. De kunstbloemen bestaan uit voornamelijk kunststof in combinatie met textiel en zijde.

De kunstplanten van Atelier Bloemkunst zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; zoals de vorm en de structuur van het blad. Je kunt nauwelijks zien dat het nepplanten zijn.

De gebruikte materialen zijn tegenwoordig van een zeer goede kwaliteit, waardoor de kunstbloemen en kunstplanten nauwelijks verkleuren en ze tot wel 10 jaar mooi blijven, mits je er netjes mee omgaat. 

Winkelwagen