Kunstbloemen voor een groene werkomgeving maken gelukkiger

Bloemen en planten zorgen voor een aangename sfeer. Kunstbloemen en kunstplanten zijn vanwege het beperkte onderhoud uitermate geschikt om een fijne werkomgeving te creëren. Denk hierbij aan een mooi bloemstuk op de balie, mooie kunstplanten of groene wand in je werkomgeving of aankleding van je restaurant of winkel.

Door de aanwezigheid van planten voelen werknemers zich prettiger, wat zorgt voor een hogere productiviteit. Een bijkomend voordeel is dat planten ook voor een betere akoestiek zorgen door galm en omgevingsgeluiden te dempen.

Van kunstbloemen kun je eindeloos genieten

In vergelijking met verse bloemen die hooguit een week mooi blijven, gaan kunstbloemen jarenlang mee. De aanschafprijs is dan ook een stuk hoger, maar je kunt er eindeloos van genieten. Je bent zelfs al na ongeveer 8 weken goedkoper uit dan echte bloemen. Kunstbloemen hebben geen onderhoud nodig, ze vallen niet uit en hebben geen water nodig. Een voordeel is dat de bloemen buigzaam zijn waardoor je ze kunt stylen zoals je zelf wilt. Ook voor mensen die last hebben van allergieën zijn kunstbloemen uitermate geschikt. Kunstbloemen kun je gebonden in een boeket of los in de vaas plaatsen.

Kunstplanten

Haal de natuur in huis met de mooiste kunstplanten. Ze geven een rustgevende sfeer in huis of op kantoor. Groen in huis of op het werk geeft een minder hoog stressniveau dan ruimtes die geen groen bevatten. De hedendaagse kunstplanten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Het verschil in kwaliteit is enorm groot en dat is ook duidelijk terug te zien in de prijsverschillen bij de diverse aanbieders. Wij werken dan ook alleen met de topkwaliteit kunstplanten van Silk-ka. Ze vragen geen onderhoud en je kunt ze overal in huis neerzetten.

Voordelen kunstbloemen en kunstplanten

Abonnementen

Je kunt ervoor kiezen om elke 2, 3 of 6 maanden een nieuw boeket te ontvangen. Wij maken boeketten met de mooiste topkwaliteit kunstbloemen geheel passend bij het interieur en altijd inclusief bijpassende vaas.

Wij werken met jaarabonnementen, na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen.

De bedragen zijn gebaseerd op maandelijkse betaling, exclusief btw en exclusief bezorgkosten (binnen een afstand van 15km worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht).

Per 2 maanden Per 3 maanden Per 6 maanden Grootte
€52,50
€45,00
€37,50
L (+/- 17 takken)
€45,00
€37,50
€30,00
M (+/- 12 takken)

Graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Winkelwagen