Kunstbloemen kopen

Als je kunstbloemen wil kopen, dan ben je bij Atelier Bloemkunst aan het juist adres. Wij verkopen enkel topkwaliteit kunstbloemen in kunstboeketten via onze winkel in Reusel en via onze webshop. Onze kunstbloemen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een aangename sfeer in huis. 

Kunstbloemen kopen is voordeliger

Verse bloemen blijven hooguit een week mooi, terwijl onze kunstbloemen jarenlang mee gaan. De aanschafprijs is dan misschien hoger, op de langere termijn is het kopen van kunstbloemen veel goedkoper. Al na ongeveer 8 weken zijn kunstbloemen voordeliger dan verse bloemen. En dat terwijl kunstbloemen geen water nodig hebben, ze niet uitvallen en geen onderhoud vergen. 

Ook voor mensen die last hebben van allergieën zijn kunstbloemen uitermate geschikt. 

kunstboeket kopen van kunstplanten

Kunstbloemen kopen doe je eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment van kunstbloemen als kunstboeket verwerkt. Klik op een boeket om de details te bekijken.

Kunstbloemen hoef je niet te verzorgen

Het fijne van kunstbloemen is dat je ze niet hoeft te verzorgen. Ze blijven altijd mooi zonder dat ze onderhoud of water nodig hebben. Ze hoeven niet schuin afgesneden te worden en je hebt geen last van afvallende blaadjes. Verse bloemen hebben maar een korte levensduur. Ondanks de hogere aanschafprijs van kunstbloemen zijn deze toch goedkoper. Na twee maanden is er in de meeste gevallen een omslagpunt waarbij kunstbloemen voordeliger zijn. En dat dan nog jarenlang daarna!

Kunstbloemen zijn net echt

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn onder andere van het merk Silk-Ka. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan ieder detail is veel aandacht besteed. Deze kunstbloemen zijn een grote aanwinst van de sfeer voor je wooninrichting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van kunstbloemen.

kunstbloemen silk-ka
Winkelwagen