Kunstbloemen voor een schitterend kunstboeket

In vergelijking met verse bloemen die hooguit een week mooi blijven, gaan kunstbloemen jarenlang mee. De aanschafprijs is dan ook een stuk hoger, maar je kunt er eindeloos van genieten. Je bent zelfs al na ongeveer 8 weken goedkoper uit dan echte bloemen. Kunstbloemen hebben geen onderhoud nodig, ze vallen niet uit en hebben geen water nodig. Een voordeel is dat de bloemen buigzaam zijn waardoor je ze kunt stylen zoals je zelf wilt. Ook voor mensen die last hebben van allergieën zijn kunstbloemen uitermate geschikt. Kunstbloemen kun je gebonden in een boeket of los in de vaas plaatsen.

Voordelen kunstbloemen

Kunstbloemen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; de vorm en structuur van het blad, de bloemblaadjes, de kronkel in de steel en de verfijning van het hart van de bloem. Je kunt nauwelijks zien dat het nepbloemen zijn. De zijden bloemen van tegenwoordig worden niet meer van zijde gemaakt. Ze bestaan uit voornamelijk kunststof in combinatie met textiel en zijde.

De kunstplanten van Atelier Bloemkunst zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; zoals de vorm en de structuur van het blad. Je kunt nauwelijks zien dat het nepplanten zijn.

De gebruikte materialen zijn tegenwoordig van een zeer goede kwaliteit, waardoor de kunstbloemen en kunstplanten nauwelijks verkleuren en ze tot wel 10 jaar mooi blijven, mits je er netjes mee omgaat.

Tips om je kunstboeket van kunstbloemen mooi te houden

Hoe voorkom je dat jouw boeket staat te verstoffen? Hoe houd je je boeket mooi? Zehebben geen onderhoud nodig, maar aan stof ontkom je niet. Om je kunstboeket de mooie uitstraling te laten behouden, moet je ze stofvrij houden.

Stof de bloemen af met een zachte (struisvogel)plumeau of met een Swiffer plumeau. Wanneer het mooi weer is buiten, zet het boeket dan in de schaduw  en laat de frisse wind erdoorheen blazen.

Een handwasje raden we af. Er kan dan degelijk kleurterugloop ontstaan. Het zou zonde zijn als de kunstbloemen na een wasbeurt niet meer de frisse uitstraling hebben. Doe de bloemen niet vochtig af en zeker geen handwasje!

Een kunstboeket kopen bij Atelier Bloemkunst

Koop je een kunstboeket bij Atelier Bloemkunst dan ontvang je mooie topkwaliteit bloemen. Ze hebben nauwelijks onderhoud nodig en het is eindeloos genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kunstboeket bij Atelier Bloemkunst? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Een vaas maakt de look compleet

Een prachtige vaas met kunstbloemen door ons samengesteld, maakt je interieur compleet. We hebben een uitgebreide collectie aan vazen van o.a. Pot & Vaas, Dutz en Vase The World. De combinatie van een vaas met kunstbloemen heeft als voordeel dat het een prachtig op elkaar afgestemd geheel vormt. Kortom een echte eyecatcher in je interieur.

Winkelwagen