Kunstboeket gemaakt van kunstbloemen

Een boeket gemaakt van kunstbloemen is een aanwinst voor je wooninrichting doordat deze bloemen jarenlang mooi blijven. Ze vergen dus enkel een éénmalige aankoop. Geen onderhoud en geen water geven zorgen voor een zorgeloze aankoop die al na twee maanden voordeliger is ten opzichte van verse bloemen.

Diverse boeketten

Kunstbloemen zijn er in verschillende soorten. Wat ze in ieder geval gemeen hebben is dat ze van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. Onze boeketten zijn in de meeste gevallen vervaardigd van producten van Silk-Ka. Deze producten worden vervaardigd onder strenge kwaliteitscontroles. Door de brede materiaalkennis en door dat alle producten met de hand vervaardigd worden, wordt de beste kwaliteit behaald.

Naast de boeketten die wij in onze webshop aanbieden, is het ook mogelijk een kunstboeket naar eigen wens samen te laten stellen.

kunstboeket

Een kunstboeket koop je eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment van kunstboeketten. Klik op een boeket om de details te bekijken. 

Kunstboeketten blijven mooi

Het fijne van kunstbloemen is dat je ze niet hoeft te verzorgen. Ze blijven altijd mooi zonder dat ze onderhoud of water nodig hebben. Ze hoeven niet schuin afgesneden te worden en je hebt geen last van afvallende blaadjes. Verse bloemen hebben maar een korte levensduur. Ondanks de hogere aanschafprijs van zijden bloemen zijn deze toch goedkoper. Na twee maanden is er in de meeste gevallen een omslagpunt waarbij kunstbloemen voordeliger zijn. 

Kunstboeketten zijn net echt

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn onder andere van het merk Silk-Ka. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan ieder detail is veel aandacht besteed. Deze kunstbloemen zijn een grote aanwinst van de sfeer voor je wooninrichting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van kunstbloemen.

kunstboeket
Winkelwagen