Kunstboeket van kunstbloemen vind je bij Atelier Bloemkunst

Om de kwaliteit van een kunstboeket van kunstbloemen, kunstplanten en exclusieve vazen te ervaren, nodigen we je graag uit in ons atelier. Je kunt ons atelier (gelegen tegenover Bakkerstraat 14) bezoeken op afspraak. Ons assortiment bestaat uit een aantal kunstboeketten waarmee je jouw omgeving direct kunt voorzien van een aangename sfeer.  

Hieronder vind je onze contactgegevens. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Daarnaast vind je hieronder een contactformulier waarmee je een bericht kunt verzenden. 

Bel (whatsapp) ons

+316 267 425 92

E-mail

info@atelierbloemkunst.nl

Onze locatie

Bakkerstraat 14
5541 VC Reusel

Contactformulier

Gebruikte materialen in een kunstboeket

De gebruikte materialen van onze kunstbloemen en kunstplanten zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze nauwelijks verkleuren en ze tot wel 10 jaar mooi blijven, mits je er netjes mee omgaat. Dat maakt kunstbloemen in vergelijking met verse bloemen die hooguit een week mooi blijven, een uitstekende investering. De aanschafprijs is misschien hoger, maar je kunt er eindeloos van genieten. Je bent zelfs al na ongeveer 8 weken goedkoper uit dan echte bloemen. 

Kunstboeket samengesteld uit de mooiste kunstbloemen en kunstplanten

Haal de natuur in huis met de mooiste kunstplanten. Ze geven een rustgevende sfeer in huis of op kantoor. Groen in huis of op het werk geeft een minder hoog stressniveau dan ruimtes die geen groen bevatten. De hedendaagse kunstplanten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Het verschil in kwaliteit is enorm groot en dat is ook duidelijk terug te zien in de prijsverschillen bij de diverse aanbieders. Wij werken dan ook alleen met de topkwaliteit kunstplanten van Silk-ka. Ze vragen geen onderhoud en je kunt ze overal in huis neerzetten. De kunstplanten van Atelier Bloemkunst zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; zoals de vorm en de structuur van het blad. Je kunt nauwelijks zien dat het nepplanten zijn.

Winkelwagen