Kunstplanten

Haal de natuur in huis met de mooiste kunstplanten. Ze geven een rustgevende sfeer in huis of op kantoor. Groen in huis of op het werk geeft een minder hoog stressniveau dan ruimtes die geen groen bevatten. De hedendaagse kunstplanten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Het verschil in kwaliteit is enorm groot en dat is ook duidelijk terug te zien in de prijsverschillen bij de diverse aanbieders. Wij werken dan ook alleen met de topkwaliteit van Silk-ka. Ze vragen geen onderhoud en je kunt ze overal in huis neerzetten.

De voordelen van kunstplanten

Kunstplanten niet van echt te onderscheiden

De kunstplanten van Atelier Bloemkunst zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan elk detail wordt aandacht besteed; zoals de vorm en de structuur van het blad. Je kunt nauwelijks zien dat het nepplanten zijn.

De gebruikte materialen zijn tegenwoordig van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze nauwelijks verkleuren en ze tot wel 10 jaar mooi blijven, mits je er netjes mee omgaat. 

Tips om je kunstplant mooi te houden

Hoe voorkom je dat jouw plant staat te verstoffen? Hoe houd je je plant mooi? Ze hebben geen onderhoud nodig, maar aan stof ontkom je niet. Om je ze de mooie uitstraling te laten behouden, moet je ze stofvrij houden.

Stof de planten af met een zachte (struisvogel)plumeau of met een Swiffer plumeau.

Een pot voor je kunstplanten maakt de look compleet

Een prachtige pot met kunstplanten, maakt je interieur compleet. We hebben een uitgebreide collectie aan potten van Pot & Vaas. De combinatie van een pot met planten heeft als voordeel dat het een prachtig op elkaar afgestemd geheel vormt. Kortom een echte eyecatcher in je interieur. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Winkelwagen