Kunstbloemen van Silk-Ka

Deze kunstbloemen van Silk-Ka zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en bieden een breed assortiment van allerlei bloemen om de mooiste kunstboeketten samen te stellen. De meeste kunstbloemen die wij verwerken in onze boeketten zijn van Silk-Ka.

Silk-Ka is puur vakmanschap

De kunstbloemen van Silk-Ka zijn door puur vakmanschap van ongeëvenaarde kwaliteit. Onder strenge kwaliteitscontroles en brede materiaalkennis worden alle producten met de hand vervaardigd om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden. 

Silk-Ka kunstboeket

Via onze webshop zijn kunstboeketten te bestellen waar in de meeste gevallen kunstbloemen van Silk-Ka zijn verwerkt. Neem hieronder een kijkje welke kunstboeketten mogelijk zijn.

silk-ka kunstbloemen

Kunstboeketten van Silk-ka koop je eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment van kunstbloemen als kunstboeket verwerkt. Klik op een boeket om de details te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een boeket naar eigen wens samen te laten stellen. Laat ons weten wat je ideeën zijn!

Kunstbloemen van Silk-Ka blijven mooi

Het fijne van kunstbloemen is dat je ze niet hoeft te verzorgen. Ze blijven altijd mooi zonder dat ze onderhoud of water nodig hebben. Ze hoeven niet schuin afgesneden te worden en je hebt geen last van afvallende blaadjes. Verse bloemen hebben maar een korte levensduur. Ondanks de hogere aanschafprijs van kunstbloemen zijn deze toch goedkoper. Na twee maanden is er in de meeste gevallen een omslagpunt waarbij kunstbloemen voordeliger zijn. 

Kunstbloemen van Silk-Ka zijn net echt

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn onder andere van het merk Silk-Ka. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan ieder detail is veel aandacht besteed. Deze kunstbloemen zijn een grote aanwinst van de sfeer voor je wooninrichting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van kunstbloemen.

kunstbloemen silk-ka
Winkelwagen