Zijden bloemen voor een kunstboeket

Zijden bloemen die samen een kunstboeket vormen blijven jarenlang een bijzondere aanwinst voor jouw wooninrichting.. En dat zonder dat ze water nodig hebben of ander onderhoud vergen. Alhoewel ze aanvankelijk duurder zijn in aanschaf, zijn ze al na twee maanden voordeliger ten opzichte van verse bloemen.

Zijden bloemen van Silk-Ka

De zijden bloemen van Silk-Ka zijn door puur vakmanschap van ongeëvenaarde kwaliteit. Alle producten worden vervaardigd onder strenge kwaliteitscontroles. Door de brede materiaalkennis en door dat alle producten met de hand vervaardigd worden, wordt de beste kwaliteit behaald.

Silk-Ka in een kunstboeket

Via onze webshop zijn kunstboeketten te bestellen waar in de meeste gevallen producten van Silk-Ka zijn verwerkt. Neem hieronder een kijkje welke kunstboeketten mogelijk zijn.

silk-ka kunstbloemen

Zijden bloemen van Silk-ka koop je eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment van kunstbloemen als kunstboeket verwerkt. Klik op een boeket om de details te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een boeket naar eigen wens samen te laten stellen. Laat ons weten wat je ideeën zijn!

Zijden bloemen blijven mooi

Het fijne van kunstbloemen is dat je ze niet hoeft te verzorgen. Ze blijven altijd mooi zonder dat ze onderhoud of water nodig hebben. Ze hoeven niet schuin afgesneden te worden en je hebt geen last van afvallende blaadjes. Verse bloemen hebben maar een korte levensduur. Ondanks de hogere aanschafprijs van zijden bloemen zijn deze toch goedkoper. Na twee maanden is er in de meeste gevallen een omslagpunt waarbij kunstbloemen voordeliger zijn. 

Zijden bloemen zijn net echt

De kunstbloemen van Atelier Bloemkunst zijn onder andere van het merk Silk-Ka. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Aan ieder detail is veel aandacht besteed. Deze kunstbloemen zijn een grote aanwinst van de sfeer voor je wooninrichting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van kunstbloemen.

zijden bloemen
Winkelwagen